Heleen

"Ik kan eigenlijk met geen worden omschrijven wat Sofie al voor mij heeft betekend, maar ik ga toch een poging wagen. Initieel kwam ik bij Sofie omdat ik last heb van Tokophobie (angst ivm zwangerschap), maar zij had snel door dat er heel wat onderliggende redenen waren voor deze angst. In tegenstelling tot een psychologe gaat Sofie echt in dialoog en gaat ze op zoek naar de redenen waarom ik bepaalde dingen doe en mij zo hard vastklamp aan gewoontes die mij blokkeren in mijn dagdagelijks leven, om daarna ook samen naar oplossingen te zoeken zodat ik deze gewoontes kan doorbreken. Een aanpak waar ik persoonlijk enorm veel baat bij heb.   

Ik heb nu 5 sessies achter de rug en ik voel nu al een nooitgeziene rust in mijzelf. Ik kan opgelucht ademen tijdens momenten die voorheen enorm verstikkend waren voor mij! Mijn vrienden en familie kunnen ook niet om mijn metamorfose heen! Ik ben Sofie zo dankbaar voor iedere keer dat zij mij een veilige en geborgen plek biedt waar ik mijn hart kan luchten en zoveel dingen leer over mezelf zodat ik dichter kan komen bij de persoon die ik wil zijn!  

Sofie is zoveel meer dan een Doula. Zij is een echte Life Coach die een hart heeft voor mensen en hun diepste, moeilijkste gevoelens."


Marlies

"Ik wil jou nog eens bedanken voor de sessie gisteren. Het heeft me zo'n deugd gedaan... Wat je voorbereid had, was echt perfect. Dit was echt wat ik nodig had. Ik zou het nooit zelf bedacht kunnen hebben. Door je warme en oprechte aanwezigheid, je lieve glimlach bij alles wat jij uitspreekt, wat ik breng, ... Je was/bent de ideale gids doorheen dit proces en doorheen de sessie. Ik had het gevoel te kunnen landen bij jou, 'thuis' te komen. De diepe meditatie, de muziek die je gekozen had, ...Ik ben buiten gegaan met zo'n warm gevoel in mijn hart en met enorm veel energie."