Zij die jou al voor gingen

Heleen

Ik kan eigenlijk met geen worden omschrijven wat Sofie al voor mij heeft betekend, maar ik ga toch een poging wagen. Initieel kwam ik bij Sofie omdat ik last heb van Tokophobie (angst ivm zwangerschap), maar zij had snel door dat er heel wat onderliggende redenen waren voor deze angst. In tegenstelling tot een psychologe gaat Sofie echt in dialoog en gaat ze op zoek naar de redenen waarom ik bepaalde dingen doe en mij zo hard vastklamp aan gewoontes die mij blokkeren in mijn dagdagelijks leven, om daarna ook samen naar oplossingen te zoeken zodat ik deze gewoontes kan doorbreken. Een aanpak waar ik persoonlijk enorm veel baat bij heb.   

Ik heb nu 5 sessies achter de rug en ik voel nu al een nooitgeziene rust in mijzelf. Ik kan opgelucht ademen tijdens momenten die voorheen enorm verstikkend waren voor mij! Mijn vrienden en familie kunnen ook niet om mijn metamorfose heen! Ik ben Sofie zo dankbaar voor iedere keer dat zij mij een veilige en geborgen plek biedt waar ik mijn hart kan luchten en zoveel dingen leer over mezelf zodat ik dichter kan komen bij de persoon die ik wil zijn!  

Sofie is zoveel meer dan een Doula. Zij is een echte Life Coach die een hart heeft voor mensen en hun diepste, moeilijkste gevoelens.  

 


Paula en Lukas

"Na een zwaar medisch traject voorafgaand aan onze zwangerschap was het een verademing om bij Sofie terecht te kunnen, heel begripvol stelde ze ons gerust zonder daarbij de aankomende uitdagingen uit de weg te gaan. Tijdens de voorbereidingen kregen we niet enkel info en advies maar was er ook ruimte om te praten over onze twijfels, onzekerheden, angsten en andere emoties. Uiteindelijk zijn we er met haar steun en begeleiding in geslaagd om een mooi geboorteplan op te stellen zodat we met vertrouwen uitkeken naar 'de grote dag'.

Gedurende de bevalling kunnen we elk moment op Sofie rekenen, met haar onvoorwaardelijke steun vonden we zowel innerlijke rust als kracht. Sofie kon als geen ander inspelen op onze wensen en noden en zorgde ervoor dat deze altijd centraal bleven staan. Mede door haar begeleiding is de bevalling van ons eerste kindje een intense en mooie ervaring geworden, het zijn momenten waarop wij met trots, kracht, liefde en een krop in de keel op terugblikken.De steun en expertise van Sofie heeft voor ons dus zeker en vast een verschil gemaakt!"


Marlies

"Ik wil jou nog eens bedanken voor de sessie gisteren. Het heeft me zo'n deugd gedaan... Wat je voorbereid had, was echt perfect. Dit was echt wat ik nodig had. Ik zou het nooit zelf bedacht kunnen hebben. Door je warme en oprechte aanwezigheid, je lieve glimlach bij alles wat jij uitspreekt, wat ik breng, ... Je was/bent de ideale gids doorheen dit proces en doorheen de sessie. Ik had het gevoel te kunnen landen bij jou, 'thuis' te komen. De diepe meditatie, de muziek die je gekozen had, ...Ik ben buiten gegaan met zo'n warm gevoel in mijn hart en met enorm veel energie."


De mama van Eva

 

"Je gaf ons veel kracht en vertrouwen. Het groeide steeds meer in aanloop naar de bevalling. Je bent een heel goede mentale coach! Je voelde onze zorgen, onze verwachtingen, onze visie, ... heel goed aan. Je communiceerde respectvol en liet iedereen in zijn waardigheid, ook de zorgverleners. Je volgde ook steeds ons tempo. We kregen heel veel vertrouwen en kracht om dit onbekende avontuur aan te gaan waardoor ik zonder angst in de pijn kon gaan. Bedankt om ons te omringen met zoveel warmte, geduld en begrip"


Alexeys mother

Thank you, Sofie, for helping us to become first time parents. Becoming a mother and a father is lifechanging, exciting and scary. Thank you, for addressing all the unknowns during our info sessions with wisdom and comfort while preparing for giving birth. Thank you, for your ‘doula’s magic’ that guided us through the labor process with all the challenges until our baby boy was born safe and sound. Our together experience before, during and after the miracle of birth is priceless and unforgettable. 
Anna, Jorge and little Alexey

 


De papa van Aron 

“Sofie, wat waren wij blij jou als onze doula te mogen hebben. Ook al was Aron er sneller als verwacht, mede dankzij jou is alles zo vlot verlopen. BEDANKT !”

 


De mama van Maybel 

'Wat ik vooral geleerd heb, is dat kiezen voor een doula niets te maken heeft met zwakte of sterkte maar wel met hoe bewust en liefdevol je de geboorte van je kindje wil ervaren'.