Valerie

"Ik was ervan overtuigd dat mijn bevalling de ergste, pijnlijkste en meest traumatische dag van mijn leven ging worden.

Dankzij de sessies kreeg ik geleidelijk meer vertrouwen in mezelf. Ik begon scenario's te zien en dat bracht me rust.

De dag van de bevalling heb ik zoveel aan je gehad!

Je bleef op afstand als ik het zelf kon, gaf me instructies als ik het niet wist en je was de buffer met het medische personeel.
Je moedigde mij zo hard aan op het einde.

Ik ging echt van een gevreesde horrordag naar een dag waar ik met veel trots op terugkijk!"


Paula en Lukas

"Na een zwaar medisch traject voorafgaand aan onze zwangerschap was het een verademing om bij Sofie terecht te kunnen, heel begripvol stelde ze ons gerust zonder daarbij de aankomende uitdagingen uit de weg te gaan. Tijdens de voorbereidingen kregen we niet enkel info en advies maar was er ook ruimte om te praten over onze twijfels, onzekerheden, angsten en andere emoties. Uiteindelijk zijn we er met haar steun en begeleiding in geslaagd om een mooi geboorteplan op te stellen zodat we met vertrouwen uitkeken naar 'de grote dag'.

Gedurende de bevalling kunnen we elk moment op Sofie rekenen, met haar onvoorwaardelijke steun vonden we zowel innerlijke rust als kracht. Sofie kon als geen ander inspelen op onze wensen en noden en zorgde ervoor dat deze altijd centraal bleven staan. Mede door haar begeleiding is de bevalling van ons eerste kindje een intense en mooie ervaring geworden, het zijn momenten waarop wij met trots, kracht, liefde en een krop in de keel op terugblikken.De steun en expertise van Sofie heeft voor ons dus zeker en vast een verschil gemaakt!"


De mama van Eva

"Je gaf ons veel kracht en vertrouwen. Het groeide steeds meer in aanloop naar de bevalling. Je bent een heel goede mentale coach! Je voelde onze zorgen, onze verwachtingen, onze visie, ... heel goed aan. Je communiceerde respectvol en liet iedereen in zijn waardigheid, ook de zorgverleners. Je volgde ook steeds ons tempo. We kregen heel veel vertrouwen en kracht om dit onbekende avontuur aan te gaan waardoor ik zonder angst in de pijn kon gaan. Bedankt om ons te omringen met zoveel warmte, geduld en begrip"


Alexeys mother

"Thank you, Sofie, for helping us to become first time parents. Becoming a mother and a father is lifechanging, exciting and scary. Thank you, for addressing all the unknowns during our info sessions with wisdom and comfort while preparing for giving birth. Thank you, for your ‘doula’s magic’ that guided us through the labor process with all the challenges until our baby boy was born safe and sound. Our together experience before, during and after the miracle of birth is priceless and unforgettable. 
Anna, Jorge and little Alexey"


De papa van Aron 

“Sofie, wat waren wij blij jou als onze doula te mogen hebben. Ook al was Aron er sneller als verwacht, mede dankzij jou is alles zo vlot verlopen. BEDANKT!”


De mama van Maybel 

"Wat ik vooral geleerd heb, is dat kiezen voor een doula niets te maken heeft met zwakte of sterkte maar wel met hoe bewust en liefdevol je de geboorte van je kindje wil ervaren."