Geregeld vragen klanten mij of ik de meditaties die ik tijdens de sessies gebruik ook online kan aanbieden. Het doet me enorm plezier. Want het is écht wel moeilijker dan het klinkt om in het hier en nu te leven. We hebben vaak de intentie om tijd voor onszelf te nemen, om stil te zijn en te mediteren, maar we doen het niet omdat het leven het gewoonweg overneemt. We rennen van taak naar taak,  en gaan van afleiding naar afleiding. Vervolgens maken we ons zorgen dat we verdieping missen en niets zinvols hebben bereikt.

 

Dankzij deze meditaties kan je die duurzame dagelijkse momenten van zelfzorg en zelfliefde inbouwen, waardoor je:

  • Los komt van de 'doe-modus' en negatieve gedachten
  • Je innerlijke balans en vrede versterkt
  • Je de weg naar je intuïtie opent
  • Je gevoel van geluk en dankbaarheid versterkt
  • Geniet van de diepere verbindingen en intimiteit met jezelf (en uiteindelijk anderen)

 

Wil je nog een stap verder gaan en je ervaringen voelen?

 

Dan kan een geleide visualisatie je daarbij helpen. Visualisatie lijkt op een zachte hypnose (en dat is heus geen hocuspocus). Je gaat vanuit een diepe rust, je aandacht leggen op een doel die je wil bereiken, om die echt te gaan voelen. 

Geregeld visualiseren wat je wil bereiken, kan je mentaal sterker  maken omdat de beelden die je oproept inwerken op je onderbewuste. Je maakt meer connectie met je innerlijke belevingswereld. Door die diepe focus, krijg je  de gelegenheid om contact te maken met je intuïtie en je creativiteit om vervolgens dat doel te verwezenlijken. 

Als je je bewust voorstelt dat je je doel al hebt "bereikt" (wat het ook moge zijn), dan zullen je intuïtie en je gevoel van "innerlijk weten" het juiste pad verlichten. 

 

Eerst mediteren is een prima voorbereiding voor een visualisatie.  Of je nu liefde, rijkdom, meer vrienden of groot succes wenst aan te trekken, .... als je afwisselend mediteert en visualiseert ontwikkel je technieken die je leren geloven dat het kan. En als dat gebeurt, houdt niets je meer tegen om je dromen te verwezenlijken!

NIEUW

Goed nieuws! 

Tot 30 april krijg je maar liefst 20% korting op het aanbod en krijg je 2 meditaties van 10 en 30 min en 1 visualisatie  van 15 min voor maar €15,99 in plaats van €19,99. 

Gun jezelf dat mooi moment van zelfrust en ontspanning. Voel hoe bijzonder de effecten kunnen zijn op je geest en lichaam als je regelmatig mediteert/visualiseert. Dit is een prachtig cadeau aan jezelf. Pure verwennerij. 


Na betaling krijg je een paswoord dat toegang geeft tot de reeks.  

 

 

meditatie: de adem als anker

Deze geleide meditatie (13 min) brengt je in een staat van ontspanning en rust. De focus ligt op je ademhaling waardoor je uit je hoofd en in je lijf zakt. Veel plezier.